ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Facebook
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗ
Τεχνοσκίαση | Τέντες - Συστήματα Σκίασης Κορωπί Αττικής


H τέντα και γενικά τα συστήματα σκίασης είναι κατασκευές που προσφέρουν προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UV, αλλά και από τη βροχή, τους ρύπους και τις σκονες. Αποτελούνται από ειδικό πανί μαζί με έναν ειδικό μηχανισμό για να ανοίγει και να κλείνει. Συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική, με υλικά άριστης ποιότητας για να έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Η επιχείρησή μας “ΤΕΧΝΟΣΚΙΑΣΗ” η οποία βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, σας παρέχει ποικίλες λύσεις που επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας.

Τα συστήματα σκίασης που σας προτείνουμε, σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού σας, μετατρέποντας το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος για να το απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας.

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

την κατασκευή συστημάτων σκίασης, παντός τύπου, σε οικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες κ.α. στο Κορωπί και σε όλη την Ελλάδα.
 
  Καποτίνες
  Τέντες με αντιρίδες
  Τέντες κασετίνες
  Τέντες με μπάρα
  Τέντες με βραχίονες
  Κασονέτα
  Κάθετες τέντες
  Πέργκολες
  Ειδικές κατασκευές
 
Σας προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα σχεδίων και τεντόπανων υψηλής ποιότητας και αντοχής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο κτίριο και στο στυλ που θέλετε.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των συστημάτων σκίασης, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα του χώρου σας ή στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, έχοντας την δυνατότητα δημιουργίας ειδικών κατασκευών.

Μπορούμε να δεσμευτούμε για την άριστη συνολική εξυπηρέτηση σας. Η συνέπεια και οι φιλικές τιμές μας είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά.

 

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την σκίαση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική.